9 måder at lytte til hørbare lydbøger gratis

9 måder at lytte til hørbare lydbøger gratis

Dette er perfekt, hvis den gratis kid historier har pirret din interesse, men du foretrækker de voksne genrer. Der er noget for enhver smag på Audible, uanset om du børster op på din historie, lærer at bage den perfekte kage eller indhenter din yndlingsguides eventyr. Scribd er et vidunderligt alternativ til Audible, og det er billigere, på $ 8,99 om måneden. Overdrive’s interface er forvirrende, og selv om jeg ville ønske, de ville gøre det mere simpelt at bruge jeg bør virkelig ikke klage, fordi det er gratis, så jeg har lært at beskæftige sig med det. Det er en fantastisk app, bedste lydbøger og det er værd at downloade. Du kan finde brontosaurus og dinosaur fod print cutter figurer til at kick off dinosaur-tema spil, samt saks, en flad rulle og en tekstureret rulle værktøj. Mens hjemmesiden fokuserer på e-bøger, mange af de titler, du vil se, er tilgængelige som lydbøger så godt.

Jeg så populære titler, herunder “The Great Gatsby”, “Pride and Prejudice”, “Store forventninger” og meget mere. Apple iPod klassiske 6th generation 160 GB sølv er en stor musikenhed og er en favorit blandt de unge. Hvis du er en ivrig lydbog lytter, men mere ind i de voksne genrer, så kan du stadig udnytte Audibles ‘fremragende 30-dages gratis prøveversion – en stor proposition, hvis du er cooped op inde og ønsker at forkæle din fantasi gratis. Et klart marked for kortere lydbøger findes, med 43% af lydbog købere siger, at de ville købe en lydbog, der er en til tre timer lang.

En af de bedste lydbøger for dem, der nyder selvbiografier, eller som er interesseret i historien om Civil Rights Movement, er “I Know Why the Caged Bird Sings,”, skrevet af forfatter og digter, Maya Angelou, om hendes egen barndom oplevelser i det amerikanske Syd. Alligevel vil du blive overrasket over at vide, at der er et udvalg af lydbog optagelser til rådighed for Spotify-brugere med gratis konti. Audible blev bedømt vores bedste lydbog site i 2020, hvor vi roste sit store udvalg af titler, fremragende multi-enhed støtte og vidunderlige vifte af eksklusive titler. Tip: GoodReads er et nyttigt websted, hvor du kan spore, hvad du har læst – tjek din liste, før re-downloade en bog, du hadede!

Kobo, Google Play og andre har fået ind i lydbog markedet, og biblioteker finde en stor procentdel af deres låntagere anmodning lydbøger nu. På en computer kan du afspille dem med din standard medieafspiller, det er så simpelt. Når du har fundet en bog, du gerne vil lytte til, kan du klikke på afspilningsknappen på bogens forsidebillede for at begynde at streame. Når du har fundet en titel, du gerne vil lytte til, kan du klikke på den for at se en liste over filer, der kan streames. Når du finder en titel, du er interesseret i at lytte til, skal du blot klikke på den for at begynde at streame med det samme. Du kan også klikke på “Gratis lydbog” i højre side af skærmen, ved siden af titlen, for at downloade den gratis lydbog fil.