Garage salg Hints til at vise din Merchandise til at sælge mere

Garage salg Hints til at vise din Merchandise til at sælge mere

Garage salg Hints til at vise dine varer

Garage salg er en fælles ting fra det tidlige forår indtil lige før vinteren sneen begynder at flyve. Vi har alle været til dusinvis i vores liv og for de flestes vedkommende vil jeg sige, de fleste mennesker føler sig temmelig komfortabel, at de kunne sætte på deres egne rimelige garagesalg, hvis de ønskede også. Godt gerne vi tror, at følgende liste over garage salg tips vil hjælpe dem af jer der er måske lidt uerfarne i at sælge.

En af de mest almindelige fejl, som folk gør, er på den måde, de viser de varer, de ønsker at sælge. Hvis du bruger bare et par minutter at tænke hvad du sælger og hvordan man bedst organiserer det, vil du sælge flere ting til en højere pris. So…

Når dine tabeller oprettes, enten inde i garagen et par dage før salg eller udenfor på din indkørsel dag i salg, det er tid til at sætte dine varer på skærmen på en måde, der gør det lettere for folk at finde og købe, hvad de leder efter.

Det er virkelig afgørende, at du ikke bare lægger alt ud tilfældigt, i store bunker, eller spredt over hele på jorden. Ideelt, du ikke ønsker folk flytte tingene på egen hånd. Tage det fra en person, der bruges til at arbejde i detail: overladt til deres egne enheder, folk vil gøre en royal rod af enhver organisation system.

Hvis du kan holde folk fra roder om i og nedenunder dit omhyggeligt organiseret viser, vil du spare dig selv en masse reorganizing hovedpine senere. Starter ud med let til access viser, der er organiseret logisk er en god ting. Her er et par andre tips til at huske da du slukkede din garage salg varer.

-Ingen tøj bør smides på jorden

-Små emner bør ikke placeres i kasser under bordene

-Alt til salg skal vises, når salget åbner

-En gruppe elementer efter pris.

-Opdele tabellerne i områder i forskellige prisklasser og sætte et skilt op at lade folk vide, hvad der spænder er

-Ordningen bør gøre det lettere for dine kunder at finde, hvad de behøver, hvad de ønsker

Disse garagesalg tip bør hjælpe første-timere til at have alt kører problemfrit. Bare vær sikker på at sætte ligesom ting sammen og give folk nok plads til at bevæge sig rundt.