Interrail i Europa: fleksibel og budgetvenlig rejse

Interrail i Europa: fleksibel og budgetvenlig rejse

Interrail betyder, man rejser med tog. Mere konkret dækker det over et tognet, som breder sig over hele Europa. Interrail er voksende i popularitet, fordi det er en fleksibel og budgetvenlig måde at afdække flere områder af Europa.

 

Fordelene ved den måde at rejse på er mange. Det betyder, at du ikke er bundet til en specifik flyafgang, og du kan i stedet tage et tog, når det passer dig. Lander du på en destination, du bliver gladere for end forventet, kan du bare lave om i dine planer og tage et senere tog.

 

Grunden til, interrail er så fleksibelt, er, at den type billet, man får, gælder i en bestemt periode og har et bestemt antal rejsedage. Du binder dig altså ikke til destinationer og tidspunkter på forhånd.

 

Det er også en budgetvenlig rejsemåde, hvorfor mange på SU også benytter sig af den. Der kan også være penge at spare ved at planlægge mere hjemmefra. Det er fleksibiliteten, der koster mest. Billetterne kommer altså i forskellige prisklasser, og skal du have råd til lidt mere fleksibilitet eller en længere rejseperiode med flere rejsedage, kan du overveje at låne penge til din rejse hos Compareloans.dk.

 

Hvor skal man tage hen?

I virkeligheden er det næsten kun fantasien, der sætter grænser, og du kan sammensætte din interrailrute mere eller mindre, som du ønsker. Det kan være, du på forhånd har en klar idé om, hvilke steder du godt kunne tænke dig at opleve. Det kan også være, du mangler inspiration til at komme i gang med planlægningen. Er det tilfældet, kan du lade dig inspirere af destinationerne her:

 

  • Østeuropa: er et virkelig budgetvenligt sted at rejse. Du kan komme ud og spise og få kulturoplevelser til færre penge end i større og mere populære europæiske feriedestinationer.
  • De kendte storbyer: er selvfølgelig også en mulighed. Det kan være, du har valgt interrail for lige netop at besøge flere af de populære europæiske storbyer.
  • Badeferie og varme: er også populært. Du kan også vælge at rejse rundt i de mere badeferie-venlige dele af Europa, hvis du er til varme og vand.

 

Er du sulten på mere end det? Så er det også muligt at komme på togrejser udenfor Europa. Både Sydamerika og Asien har populære ruter, hvis du gerne vil længere ud i verden, eller du måske har gennemført forskellige interrailruter i Europa allerede.