5 måder at finde den bedste lave renter kreditkort for dig

5 måder at finde den bedste lave renter kreditkort for dig

Hvis du shopping for en lav rente kreditkort, er chancerne gode, at du allerede har god kredit eller du ønsker for at overføre høj saldi. Under alle omstændigheder, behøver du at vide et par ting, før du tilmelder dig.
1. shoppe rundt
Hvis du er på udkig efter en lav rente kreditkort, skal du sørge for at du er ved at undersøge alle mulighederne. En af de nemmeste ressourcer er Internet for at sammenligne forskellige kreditkortselskaber og hvordan de kan hjælpe dig. Du kan se mange virksomheder på én gang og derefter gøre din beslutning på den måde, i stedet at forske hver enkelt individuelt.
2. Læs med småt
Mange mennesker tager ikke sig tid til at læse alle begrænsninger, før der ansøges om en lav rente kreditkort. Mens den oprindelige rentesats kan være lav, kan der også være en begrænset tid til at nyde det. For eksempel, er mange balance overførsel tilbud kun godt for et par måneder eller endda op til et år. Så hvis du ønsker for at betale ned en balance ved at overføre, vil du være sikker på at du kan gøre det i den begrænsede tid.
3. Balance transfers
Fordi så mange mennesker nu har udestående kreditkort gæld, folk er på udkig efter måder at skære ned deres rentebetalinger. Dette kan betyde, at folk er at finde lavere rente kort til at overføre til. Og i mange tilfælde disse tilbyde langt lavere renter end en traditionel kort. Men disse kan være kortvarig tilbud og vil ikke udvide til resten af din historie med kreditkortselskabet.
4. har god kredit
En anden måde at finde en lav rente kreditkort er allerede har en stellar betalingshistorik. Virksomhederne vil se at du bor inden for din hjælp samt betale til tiden, og de har tendens til at belønne denne form for adfærd. Være rettidigt med dine betalinger og holde saldi lav.
5. Spørg
I nogle tilfælde kan du muligvis gøre din nuværende kreditkort til en lav rente kreditkort ved beder ganske enkelt. Du vil selvfølgelig skal have en god historie med det selskab, der viser, at du betaler dine regninger på tid samt ikke at bruge mere end du har råd til. Ringe til kundeservice og spørge, hvis din rente kan sænkes. Det kan virkelig være så simpelt.
En lav rente kreditkort er en fantastisk måde at begynde at frigøre dig selv fra kreditkort gæld, men nogle gange er det bare bedre at ikke komme ind i denne situation overhovedet.