Hvordan man klippe dit skatter uden din revisor hjælp

Hvordan man klippe dit skatter uden din revisor hjælp

Sænke din skat på telefonen
Forstyrret af hvor meget du betaler i skat?
Når de forsøger at reducere deres afgifter, fokuserer de fleste mennesker på deres føderale og statslige skatter.
Mens der er en god idé, der er en anden måde at stoppe betale mange skatter – en måde, som intet har at gøre med IRS eller 15 April.
Har du nogensinde overvejet alle de skatter, du er tvunget til at betale på utiltiy og telefon regninger?
Tjek din seneste telefon eller celle telefon bill-kig på alle skatterne! Byen, statslige og føderale regering alle føler, de har ret til at gøre du betale dem for at have en telefon. Hvis du har en anden telefonlinje til data, overstige skatter sandsynligvis omkostningerne ved linjen.
De fleste mennesker suk blot og ulykkeligt betale disse skatter, tænker der er intet, de kan gøre ved dem..
Husk, at du betaler disse skatter med hårdt tjente penge, som du allerede er blevet beskattet på én gang. Dette er hovedsageligt dobbeltbeskatning!
Tilføje op de samlede skatter, måned efter måned, år efter år. Du er unødigt betaler er en masse penge! At fjerne alle disse skatter kunne spare dig for flere hundrede, hvis ikke tusinder af dollars over tid.
Nu, kan du fjerne næsten alle disse afgifter på din telefonregning.
Svaret er digital telefonservice eller VoIP (Voice Over Internet Protocol). Det ved hjælp af en (højhastighedstog) Internet bredbåndsforbindelse til almindelige telefoner i dit hjem. Du behøver ikke at sidde ved computeren med et headset. Du kan bruge telefoner du har nu. Forskellen er, at signalet foregår nu via internettet til den anden persons telefon.
Dette eliminerer også behovet for regelmæssig telefonselskab.
De gode nyheder og besparelser er at internettet ikke er beskattet. Der er normalt kun et par ($2-3) dollars en måned skatter på VoIP service, men det er langt mindre end hvad du betaler på dit traditionelle telefonservice.
Du sparer også fordi de fleste VoIP tjenester koster meget mindre end almindelige telefontjenesten. De omfatter også gratis næsten alle tænkelige, at de andre telefonselskaber opkræve dig særskilt for som tilføjelser funktion.
Du vil også have gratis lange distance med VoIP.
89% af amerikanske husholdninger er bredbånd i stand til, så de kan nemt prøve VoIP. Selv hvis du har opgraderet din Internet fra dial-up til bredbånd til prøve VoIP foretage en opringning service, vil du stadig være videre på besparelser. Prisen på bredbånd plus VoIP service sandsynligvis vil være mindre, end du nu betaler for din gamle telefonservice. Denne måde du ville få high speed Internet for væsentlige gratis.
Et par VoIP udbydere har også tilføjet muligheden for ved hjælp af en video telefon på deres service. Forestil dig faktisk ser dine kære eller forretningsforbindelser, når du taler til dem på telefonen. Du kan have alt dette for mindre omkostninger end traditionelle telefonservice.
Yderligere oplysninger om, hvordan du kan spare på din skat, og lære om at vælge en VoIP carrier, kan du besøge vores websted på: