Dræbe din opgaveliste og blive mere rentable!

Dræbe din opgaveliste og blive mere rentable!

Jeg ved det er en radikal idé, død af din to-do liste så bære over med mig, mens jeg forklare. Tænk over det, en lang to-do-liste er en kæmpe energi dræne og spild af tid. Har du nogensinde lagt mærke til hvordan listen fortsætter med at vokse i stedet for at forsvinde?
Forestil dig at vågne op hver morgen, følelse sikker på at du har tid nok til at opnå målene for dagen. Billede dig indpakning ting i slutningen af dagen, vel vidende at du ikke har spildt din tid eller energi, og at de handlinger, du afsluttede støtter du med at skabe en rentabel forretning.
Fascineret? Den store nyhed er, at det er nemt at dræbe din opgaveliste. Her er hvordan. Først, tage en lang og hård se på din massive opgaveliste og sætte en nummer et ved siden af de handlinger, der prioriteres højt (jeg ved, jeg hører du råber de er alle højt prioriteret, tillid mig de ikke er). Gå gennem listen igen og rang medium prioriterede aktioner med et nummer to og lavt prioriterede aktioner med et nummer tre.
Nu, få out your kalender og tage hvert højt prioriteret foranstaltning og læg det i din tidsplan. Vælg en dato, som det vil være afsluttet samt en realistisk blok af tidspunkt for færdiggørelse (start og slut tid). Fortsætte med at gøre dette med de mellemstore prioriterede aktioner og slut af med lavt prioriterede aktioner.
Dette vil arbejde for dig uanset hvilken kalender du bruger. Vælge et system, der virker for dig. Koncept med at integrere dine handlinger i din planlægning er langt vigtigere end typen kalender, du bruger.
Nye muligheder kommer op og du kan opdatere og justere din planlægning efter behov. Forskellen er, at nu de ting, du har planlagt allerede prioriteres så hvis noget nyt kommer, du vil være i stand til at overveje dens betydning i forhold til eksisterende prioriteringer. Dette er langt mere effektiv end blot at tilføje en anden handling til bunden af en liste.
Sørg også for du planlægge i nogle gratis tid hver dag til uforudsete ting, der kommer op. Hvis du ikke kan finde et sted for nogle af den lave prioritet handlinger så fortvivl ikke, har jeg en løsning til dig nedenfor (Se fordel nummer tre).
Lad mig tilstå noget, jeg kender opgavelister ikke arbejde fordi jeg er en tidligere ejer af en lang to-do-liste, (der aldrig fik gjort). Da jeg dræbte min opgaveliste og bevidst tænkt over hvad jeg virkelig ønsker at få gjort, jeg er meget mere produktive og føler sig tryg ved retningen af min virksomhed.
Fordele for dig:
1. gør det tvinger dig til at overveje, hvad du laver med din tid og du kan få klar over hvad dine virkelige prioriteter er.
2. du får et realistisk billede af hvad du virkelig kan opnå i en bestemt periode (hver dag, uge, måned, osv.).
3. der vil sandsynligvis være nogle ting, som ikke vil passe ind i din tidsplan og dette giver dig en chance for at overveje droppe dem eller delegere dem. Jeg vil kalde det din “til-ikke” liste. Hvis du er en solopreneur og ikke har medarbejdere, der kan afhente slæk, kan du altid outsource.
4. du vil reducere overvælde og understrege, fordi du vil ikke længere blive konfronteret dagligt med en kæmpe liste over ting du ved, du ikke vil få gjort dag. Denne måde vil du få mere gennemført, på sporet, og forblive fokuseret.
5. du vil føle stor om de handlinger, du planlægger at tage hver dag, fordi du ved, de er afstemt med dine langsigtede mål og at gøre dem vil bevæge dig fremad mod at nå dem.
Enhver, der er alvorligt om at opbygge en bæredygtig og rentabel virksomhed skal være sikker på, at de bruger deres tid og energi på de rigtige ting. Er du begynder at se, at en lang to-do liste, er ikke prioriteret med handlinger, der ikke er tilsluttet en faktiske datoer for afslutningen er ikke effektive?
Det kan være skræmmende at integrere huskelisten i din kalender og jeg lover, det er det værd. Hvad har du at miste? Prøv det og hvis det ikke virker kan du altid gå tilbage til den uendelige liste over ting, der aldrig får gjort. Holde op med at leve i fornægtelse om hvad du kan få lavet, realistisk og vælger at planlægge og udføre rentable tiltag, der vil vokse din virksomhed!